Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - برای سومین جام جهانی متوالی، مدافع عنوان قهرمانی حذف زودهنگامی با مسابقات دارد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از گل، تیم ملی آلمان عصر چهارشنبه و در حالی که برای صعود به پیروزی مقابل کره جنوبی داشت، در کمال ناباوری با دو گل مغلوب این تیم آسیایی شد تا با قرار گرفتن در جایگاه چهارم گروه F، وداعی تلخ با مسابقات داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حالا بعد از اسپانیای 2014 و ایتالیای 2010، آلمان به سومین تیمی تبدیل می‌شود که بعد از کسب قهرمانی، در دوره بعد در مرحله گروهی از گردونه رقابت ها کنار می‌رود. در ادامه نگاهی دقیق تر خواهیم داشت به حذف زودهنگام مدافعان عنوان قهرمانی:

ایتالیا (1950)

ایتالیا که در جام های جهانی 1934 و 1938 به قهرمانی رسیده بود، در جام جهانی برزیل به عنوان مدافع عنوان قهرمانی حضور می‌یافت. رقابت های جام جهانی به دلیل جنگ جهانی دوم با 12 سال وقفه همراه بود و به همین دلیل ایتالیا با ترکیبی جدید راهی مسابقات می‌شد. لاجوردی ها در گروه سوم با سوئد، پاراگوئه و هند هم گروه بودند که البته هند از رقابت ها حذف شد. در آن دوره تیم های اول هر گروه به مرحله نهایی صعود می‌کردند و ایتالیا بعد از شکست 3-2 مقابل سوئد و برد 2-0 مقابل پاراگوئه با قرار گرفتن در جایگاه دوم از دور مسابقات حذف شد.

برزیل (1966)

قهرمان سال های 1958 و 1962 در سال 66 با بلغارستان، مجارستان و پرتغال هم گروه بود. پیروزی 2-0 مقابل بلغارستان با گل های پله و گارینشا شروع خوبی در انگلستان داشت اما دو شکست مشابه 3-1 مقابل مجارستان و پرتغال حکم به امضای سلسائو در همان مرحله گروهی داد. پله که در دو بازی آخر هدف تکل های بی رحمانه بازیکنان حریف قرار گرفته بود، بعد از حذف گفت دیگر در جام جهانی بازی نخواهد کرد اما مشخص بود این صحبت های پله صرفا از روی احساسات بوده است. او به جام جهانی بازگشت و به تیمش در قهرمانی 1970 کمک کرد.

فرانسه (2002)

قهرمان جام جهانی 1998 و یورو 2000 در شرایطی پای به جام جهانی 2002 کره-ژاپن می‌گذاشت که تیری آنری، جبرئیل سیسه و داوید ترزگه، آقای گل های لیگ برتر، لوشامپیونه و سری آ را در ترکیب خود داشت. هم گروهی با سنگال، دانمارک و اروگوئه هم به نظر قرعه خوبی برای خروس ها بود. فرانسه در بازی افتتاحیه با 1 گل مغلوب سنگال شد، در بازی دوم با تساوی 0-0 مقابل اروگوئه متوقف شد و در بازی سوم هم 2-0 به دانمارک باخت تا شاگردان روژه لمه با 1 امتیاز، بدون حتی یک گل زده آسیا را ترک کنند.

ایتالیا (2010)

مارچلو لیپی که بعد از قهرمانی با آتزوری در سال 2006 ایتالیا را ترک کرده بود، تنها 2 سال بعد به ایتالیا بازگشت تا این تیم را دوباره به روزهای خوب بازگرداند. ایتالیا در گروه F این مسابقات با نیوزیلند، پاراگوئه و اسلواکی هم گروه بود. دو تساوی 1-1 مقابل پاراگوئه و نیوزیلند چهره ای لرزان از تیم مسن لیپی نشان داد. در شرایطی که ایتالیا می‌توانست با یک تساوی دیگر مقابل اسلواکی به مرحله بعد صعود کند، مقابل این تیم تن به شکست 3-2 داد تا وداعی تلخ با آفریقای جنوبی داشته باشد.

اسپانیا (2014)

قهرمان جام جهانی 2010 و یورو 2008 و 2012، در شرایطی پای به برزیل گذاشته بود که شکست 3-0 مقابل برزیل در جام کنفدراسیون های سال قبل، زنگ خطر را برای شاگردان دل بوسکه به صدا درآورده بود. اما اسپانیا در جام جهانی از این هم بدتر بود. دو شکست 5-1 و 2-0 به ترتیب در مقابل هلند و شیلی، اسپانیا را در همان شب دوم از مسابقات حذف کرد و پیروزی 3-0 مقابل استرالیا تنها مرهمی برای اسپانیا بود. 

آلمان (2018)

وقتی یک سال قبل مانشافت با تیم دوم خود در جام کنفدراسیون ها به قهرمانی رسید، کمتر کسی در قدرت ژرمن ها تردید داشت. آلمان جام را با شکست 1-0 مقابل مکزیک شروع کرد. در بازی دوم در شرایطی که دیدار 1-1 پیش می‌رفت و آلمان هم با اخراج ژروم یواتنگ 10 نفره کار را دنبال می‌کرد، این تونی کروس بود که با زدن گل دوم در دقیقه 5+90 خیال مانشافت را از کسب پیروزی راحت کرد. پیش بینی می‌شد در بازی سوم مقابل کره، آلمان با یک پیروزی به مرحله بعد صعود کند، آن ها با دو گل کره ای ها در دقایق 93 و 96 غافلگیر شدند تا پایین تر از این تیم آسیایی، در قعر جدول گروه ششم مسابقات قرار بگیرند. 

7712

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

کلیدواژه: خارجی فرانسه آلمان اسپانیا ایتالیا برزیل اختصاصی جام جهانی 2018 ویژه جام حذفی تیم ملی فوتبال ایران استقلال استقلال خوزستان تراکتورسازی ذوب آهن صنعت نفت آبادان سایپا سپاهان سیاه جامگان فولاد پیکان نفت تهران پدیده پرسپولیس گسترش فولاد سپیدرود رشت پارس جنوبی جم گل گهر خونه به خونه اکسین البرز نفت مسجد سلیمان ملوان انزلی آلومنیوم اراک بادران تهران راه آهن نساجی مازندران مس کرمان ایرانجوان بوشهر فجر سپاسی مس رفسنجان ماشین سازی تبریز صبای قم شهرداری تبریز شهرداری ماهشهر برق جدید فارس برنامه ۹۰ کارشناسی داوری تیم منتخب هفته از نود تا نود آنالیز ترین های هفته نود درجه سوال پیامکی کلیپ نود فوتسال مناظره و گفت و گو سایت 90 لژیونرها ویژه نود نوستالژی لیگ یک لالیگا تیم ملی اسپانیا لیگ جزیره جام اتحادیه انگلیس تیم ملی انگلیس کالچو تیم ملی ایتالیا بوندسلیگا جام حذفی آلمان تیم ملی آلمان لوشامپیونه تیم ملی فرانسه برزیل آرژانتین لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا جام باشگاه های جهان اخبار ورزشی فوتبال ۱۲۰ جام ملتهای آسیا یورو کشتی والیبال بسکتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایرن 2-1 فرانکفورت: و حالا رئال مادرید!

به گزارش "ورزش سه"، فقط چهار هفته تا پایان بوندسلیگا زمان باقی مانده و قبلا قهرمانی لورکوزن قطعی شده است. امروز بایرن در خانه میزبان آینتراخت فرانکفورت بود. دیداری بین تیم های دوم و ششم جدول که به دلیل شکست سنگین بازی رفت، برای بایرن انتقامی بود.

بایرن که بازی را رئال را نیز در پیش دارد، می خواست برنده شود تا با روحیه به لیگ قهرمانان برسد.

مونیخی ها در دقیقه 9 بازی به گل رسیدند. کار اصلی را کنراد لایمر انجام داد که در وسط زمین توپربایی کرد و با سرعت به درون محوطه جریمه رسید. او سپس با یک پاس عرضی هری کین را صاحب توپ کرد تا او دروازه خالی را باز کند.

14 دقیقه بعد آینتراخت پاسخ این گل را داد.

هوگو اکیتیکه به زیبایی از بیرون محوطه جریمه با یک شوت زیبا مانوئل نویر را مغلوب کرد تا بازی 1-1 شود.

در دقایق پایانی نیمه اول گریرو از چند قدمی دروازه نتوانست گلزنی کند و دروازه بان فرانکفورت به کمک تیر دروازه مانع به گل رسیدن بایرن شد تا نیمه اول 1-1 مساوی شود.

در دقیقه 58 بازی ضربه آرنج رابین کخ به توخاس مولر را داور بعد از بازبینی صحنه پنالتی گرفت. سه دقیقه بعد هری کین پشت توپ ایستاد و گل دوم خود و تیمش را زد. این گل شماره 42 فصل کین بود تا به بهترین رکورد گلزنی دوران فوتبالش دست یابد.

در ادامه بایرن بازی را کاملا تحت کنترل داشت و حتی می توانست بر تعداد گل هایش نیز اضافه کند اما در نهایت همان دو گل برای ثبت پیروزی کافی بود. به این ترتیب مونیخی ها با برد به بازی حساس دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر رئال رسیدند.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ اردیبهشت
  • نتایج روز سوم از دور برگشت مرحله گروهی لیگ بسکتبال امید
  • بایرن ۲-۱ فرانکفورت: و حالا رئال مادرید!
  • بایرن 2-1 فرانکفورت: و حالا رئال مادرید!
  • هاکی روی یخ قهرمانی جوانان آسیا؛ پیروزی ایران مقابل کویت
  • برد تاریخی افغانستان بر عراق در جام ملت‌ها
  • آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی
  • موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم ام‌باپه به بایرن بیاید
  • وینیسیوس: وقت قهرمانی دوباره رئال در ‏CL‏ است
  • فیلیپین، نخستین حریف نوجوانان دختر ایران در قهرمانی آسیا